Workshop Talentenscan Coach op donderdag 6 april en donderdag 21 september 2023

De Talentenscan methodiek inspireert en activeert senioren om vanuit hun eigen wensen en talenten actief bij te dragen aan hun omgeving. Door middel van de talentenscan gesprekken wordt een leuke activiteit, vrijwilligerswerk of passende klus gezocht. Soms, is gebleken, was meer inzicht in zichzelf voor de senior al inspirerend genoeg en is er geen verdere actie ondernomen.

In deze workshop kun je verwachten; ’n kleine presentatie over het tot stand komen van de talentenscan en het traject wat je met een senior gaat doorlopen. Daarnaast oefenen we het uitvoeren van de talentenscan. Zie winkel voor meer informatie en kosten.

Bekijk de mogelijkheden in 2023 om de workshop te volgen in de winkel.

Schuiven naar boven