Wat heeft de Talentenscan te bieden?

Binnen de Humanitas Talentenscan valt een heleboel te ontdekken en ondernemen; als deelnemer, organisatie, bedrijf of als vrijwillige Talentenscan coach!

De Talentenscan draagt bij aan het (her)ontdekken van talent en het benutten daarvan, op een leeftijd waar dat niet altijd als vanzelfsprekend wordt gezien; anders omgaan met de invulling van je leven voor een groeiende groep.

Stichting Humanitas Rotterdam richt zich met deze Talentenscan website in allereerste instantie op het laagdrempelig ‘outsourcen’ van de Talentenscan als ‘dienst’.
Je kunt bij ons een train- de trainer volgen, een workshop Talentenscan coaching en je kunt de Talentenscan kaartenset kopen. Ook hebben we een aantal gratis downloads in de winkel zoals de handleiding voor klus coaches klik hier voor de winkel.

Het is onze intentie de Talentenscan als dienst voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken en in de toekomst voorzien wij dan ook de mogelijkheden van het delen van ervaringen op deze website en bijvoorbeeld ook het organiseren van regionale netwerken.
Ook het verder ontwikkelen van de Humanitas Talentenscan voor andere doelgroepen behoort tot hetgeen wij beogen.

Klik hier voor lijsten van organisaties die nu de Talentenscan uitvoeren en bedrijven en/of organisaties die Klussers verwelkomen.

Zou u graag een talentenscan doen met een Talentenscancoach en/of wilt u meer informatie? Stuur een email ouderenproject@stichtinghumanitas.nl

De Humanitas Talentenscan gaan gebruiken binnen je organisatie en heb je interesse in de train de trainer? Kijk in de winkel of neem contact met ons op en mail naar ouderenproject@stichtinghumanitas.nl

Wil je senioren helpen te reflecteren op hun talent en een passende klusplek in de buurt voor ze te vinden? Kijk in de winkel of meld je aan als kluscoach door een berichtje te sturen naar ouderenproject@stichtinghumanitas.nl

Interesse om met een Talentenscanmedewerker aan de slag te gaan binnen uw bedrijf of organisatie? Neem contact op en mail met ouderenproject@stichtinghumanitas.nl 

Schuiven naar boven