Talentenscan kaarten

Set kaarten (120 stuks) in zes categorieën waarmee de talentscan uitgevoerd kan worden.

Kosten 39,50 euro

De Humanitas Talentenscan kan op diverse manieren worden ingezet.

  1. Van origine is het een methodiek ontwikkeld voor een traject in 3 stappen met een – vrijwillige – Talentenscan coach (die is aangesloten bij een organisatie voor begeleiding en opvolging), die wanneer gewenst op zoek gaat naar een passende activiteit/ hobby of vrijwilligersfunctie.
  2. De Talentenscan uitgevoerd door een professional om client beter te leren kennen en/of te inspireren en activeren naar vrijwilligerswerk, activiteit/ hobby en zelfs soms werk.
  3. Om een geheel eigen profiel van talenten en interesses of completer zelfbeeld te verkrijgen, wat op zichzelf inspirerend is.

De talentenscan wordt stap voor stap uitgevoerd; van de externe motivatie en de omgeving van de deelnemer, langzaam toewerkend naar moeilijkere onderwerpen als lichamelijke uitdagingen en een interne motivatie.

In het kaartenspel vind je:

  • 6 onderwerpen waarover door middel van een vraag het gesprek wordt aangegaan
  • Onderwerpen zijn: 1. Belangrijk voor de stad 2.Plekken waar je graag komt 3A. Fysieke punten 3B. Sociale punten 3C. Mentale punten 4. Kennis en interesses 5. Obstakels 6.Belangrijk voor jezelf
  • Vragen kunnen zijn; * Op welke plekken kom je graag? * Welke fysieke dingen kun je goed? * Waar weet je veel van af? * Wat doe je graag? * Waar loop je tegen aan?
  • Bij ieder onderwerp wordt aangegeven hoeveel kaarten een deelnemer kan kiezen

Bij ieder onderwerp is er ook een keuze voor een kaart ‘anders’ mocht een deelnemer aan iets denken waar geen kaart van is.

Bestellen, of terug naar de winkel.

Schuiven naar boven