Succesvolle workshop Talentenscan Humanitas

Maandag 21 november jl. was er een ‘Humanitas talentenscan’ workshop bij Stichting Humanitas op de Pieter de Hoochweg. In deze workshop een presentatie over de talentenscan. Eerst wat theorie, maar dan snel aan de slag met de kaarten. ‘Levendig’ en ‘inspirerend ‘zijn korte omschrijvingen van de sfeer die ontstond toen er met elkaar geoefend werd met de kaarten.

De Humanitas Talentenscan is een methodiek om te (her)ontdekken waar iemands talenten, interesses en mogelijkheden liggen. De methodiek is in 2019 bedacht en ontwikkeld in een samenwerkingsverband van twee social designers, Nicky Liebregts en Manon van Hoeckel, senioren en medewerkers van het project Sociaal Isolement Ouderen van Stichting Humanitas Rotterdam.

Deelnemers aan de workshop waren nieuwe vrijwilligers van het project Sociaal Isolement Ouderen, plus een aantal medewerkers van Stichting Humanitas. Ze waren allen enthousiast: “Een prachtig praatinstrument”. “Eigenlijk ben je een schilderij van jezelf aan het maken”.

Meer informatie over Talentenscan Humanitas op: talentenscanhumanitas.nl

Schuiven naar boven