Workshop (vrijwillig) Talentenscan coach

In deze workshop kun je verwachten; ’n kleine presentatie over de Humanitas talentenscan en informatie over het traject wat je met een deelnemer kunt doorlopen. Daarnaast het oefenen van het uitvoeren van de talenscan, waarbij diverse vragen op zullen komen en beantwoord zullen worden. Ook kun je informatie verwachten over onze ervaringen en expertise. Deze workshop wordt gegeven door een medewerker van het Project VerbondeninRotterdam van Stichting Humanitas.

De datum is nader te bepalen. We geven weer een workshop als we minimaal 6 belangstellenden kunnen verwelkomen.

Locatie:
Stichting Humanitas Rotterdam, Westblaak 88 ( Thornico Building) Rotterdam
Tijd: Van 10.00u tot 14.30u uiterlijk. Inloop vanaf 9.45u. ( Zelf zorgen voor een lunch, koffie/thee/ water/ koekje zorgen wij voor)

Kosten: 75 euro * .Een set talentenscan kaarten van 39,50 is inbegrepen bij de prijs.

Neem contact met ons op als je belangstelling hebt voor een ‘in company’ training.

*Word je – na kennismaking- Talentenscan coach bij Stichting Humanitas en zet je je langere tijd in voor ‘t Project VerbondeninRotterdam dan is deze workshop gratis en krijg je de talentscan kaarten te leen.

Algemene voorwaarden
* Na aanmelding ontvangt u van ons een factuur per email
* Aanmelding voor de workshop en training is definitief na betaling
* Restitutie regeling bij afmelden;
– 6 weken voor aanvang is 10% van de training prijs verschuldigd;
– tussen 6 en 2 weken voor de training datum 50% van de training prijs verschuldigd;
– vanaf 2 weken voor de training datum 100% van de training prijs verschuldigd

Ben je als professional werkzaam in Rotterdam? Kijk dan op de website van Netwerk Tijdloos Talent www.tijdloostalent.nl voor een datum waarop je een gratis workshop kunt volgen in een ochtend ( middels een subsidie van de gemeente Rotterdam) Je maakt dan kennis met 2 Talentenscans, o.a. de Humanitas Talentenscan.

Schuiven naar boven